INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft rendelés felett!

Gyertya Áruház biztonságos fizetés

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

A Barion fizetési rendszerével

gyertya áruház megelégedettség

100% ELÉGEDETTSÉG

Minőség és Biztonság

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes házhoz szállítás 15.000.- Ft felett!

Blog

Karácsony és a gyertyagyújtás
16
Nov

A karácsony és a gyertyagyújtás hagyománya mélyen gyökerezik a kultúrákban és vallásokban szerte a világon. Ez az időszak nem csupán az ünneplés és összejövetel, hanem a fény, remény és megújulás ideje is.

Örökrózsát Nőnapra <3
23
Febr

A nőnapot számos országban ünneplik világszerte, az esemény pedig az ünnepelt nők fontosságát és az őket ért kihívásokat állítja a középpontba. Az esemény eredetileg a nők egyenjogúsági mozgalmainak emlékére jött létre, és mára fontos nap lett a női erőfeszítések és eredmények ünneplésére.

 

Valentin nap és a gyertya
01
Febr

A Valentin nap az év egyik legromantikusabb ünnepe, amelyet az egész világon ünnepelnek. Ez az alkalom arra szolgál, hogy az emberek kifejezzék szeretetüket, szerelmüket és tiszteletüket azok iránt, akik a legfontosabbak az életükben. Ezen az ünnepen az ajándékok, a virágok és a gyertyák a legnépszerűbb ajándékok, amelyekkel kifejezhető a szeretet és a törődés.

Hamarosan Március 15
23
Febr

Idén is fantasztikus kedvezményekkel készülünk Önkormányzatoknak, Iskoláknak és Művelődési házaknak a nemzeti színű mécsesek, gyertyák és fáklyákkal kapcsolatban.

Közeleg október 23
04
Okt

Emlékezzen meg Ön is méltóképpen az 1956-as forradalomról október 21.-án. 

Esküvőszervezés, hogy ne érje meglepetés!
23
Jan

Eljegyzés után jöhet az esküvő ! ????

A jól szervezett esküvő nagy odafigyelést és precizitát igényel, ezért nem mindegy, hogy kire bízzuk. Bátran ajánljuk erre a csodálatos feladatra Mészáros Barbara Esküvőszervezőt, aki gondoskodik az Önök és vendégeik kényelméről, illetve arról, hogy a nagy napon minden rendben legyen.

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánunk!
11
Dec

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánunk minden kedves vásárlónknak, beszállítónknak, partnereinknek, követőinknek.

Gyertyaszentelő Boldogasszony
06
Jan

A Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepét február 2-án tartja a katolikus egyház, amikor a közösség Jézus bemutatását ünnepli.