INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft rendelés felett!

Gyertya Áruház biztonságos fizetés

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

A Barion fizetési rendszerével

gyertya áruház megelégedettség

100% ELÉGEDETTSÉG

Minőség és Biztonság

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes házhoz szállítás 15.000.- Ft felett!

Rólunk

TÖBB MINT 40 éves a gyertyaáruház

Anno 1980-ban egy garázsból indultunk, mára Magyarország egyik legmeghatározóbb, legszélesebb termékpalettával rendelkező gyertya gyártója és nagykereskedője lettünk.

ismerd meg történetünket
1980
1983
1985
1988
1993
2003
2010
2012
2014
2020
1980 Július 1.
1980 Július 1.

már több mint 40 éve

Dodi és Liza létrehozták a gyertyaipart és ketten dolgoztak benne. Vevők után szaladgáltak, de akkoriban a vevők - a nagyon kevés gyártó miatt - nehezebben váltottak más, új, általuk akkor bizonytalanabbnak vélt beszállítóra.

1983
1983

új értékesítési hely

Új értékesítési helyet találtunk a Tolbuchin csarnok előtti utcában, mely a nagybani virágpiac elődje volt. Itt nagyobb mennyiségben tudtunk értékesíteni, mint eddig a lakáson, vagy akárcsak kiszállítással. A leginkább keresett termékek ekkor a Mignon temetői mécses és a Rusztikus csavart gyertya (mai csavart gyertya elődje) volt.

1985

egyedi termékek

A budaörsi virágpiac megnyílásával még nagyobb lett az értékesítési lehetőségünk, ezért nagy mértékben bővítettük a termékválasztékunkat. A műanyag fedeles és nyitott mécsesek nagybani termelése kezdődött ekkor, mint a Kis buggyos, Kocka, Piroska és Zsugor mécseseké. Továbbá gépet készítettünk, amelyet Dodi saját maga tervezett és vitelezett ki az Éles csavart gyertya előállítására, melyre akkoriban nagy igény volt.

1985
1988
1988

Új családtaggal bővültünk

Megszületett egyetlen gyermekünk, Lőrinc. Az addigi legjobb évünk volt, de nem csak ezért. Ebben az évben óriásit fejlődött a csomagolásunk, így az iparkágban elsőként terveztünk egységdobozokat termékeinknek, amelyek megkönnyítették a sorozatgyártást, de ennél is nagyobb mértékben a vevők felé való értékesítést. Természetesen ez magával hozta az áttekinthetőbb raktározást is.

1993

kereslet, kínálat

Megnyílt a szigetszentmiklósi Flora Hungária virágpiac, ahol ezúttal már tulajdonjogot is szereztünk. Még nagyobb mértékben nőtt a vevőkörünk, így a virágosi kör mellett beléptek az ajándék és lakáskultúra kereskedők, vegyes kereskedések és főleg a nagykereskedések, akiket természetesen ímmár még szélesebb áruválasztékkal kellett kiszolgálnunk. Pontosan ezért az adventi gyertyáinkat még több méretben és színben készítettük el és kalás dekorációs gyertyákkal léptünk a piacra.

1993
2003
2003

CSÚCS ÉV

Elkészítettük Magyarország legelső és legnagyobb gyertya webáruházát a Gyertya Áruházat. Ez magával hozta az újabb bővítést a termékkínálatban, hiszen ekkor már nem csak kereskedői hanem lakossági igényeket is kielégítettünk. Bevezettük a születésnapi és illatos gyertyák különlegesen széles választékát.

2010

Tovább fejlődtünk

A folyamatos fejlődés ezúttal sem állt meg. Bővítettünk vevői körünket. Számos állami és önkormányzati megrendelést teljesítettünk. A nemzeti színű mécsesek és gyertyák új dimenziót nyitottak. Az egyházi ünnepek is egyre inkább elterjedtek hazánkban a gyakorlatban, ezért bővítettük ez irányba is termék kínálatunkat és létrehoztuk templomi gyertyáink széleskörű választékát, kezdve a temetői gyertyáktól, mécsesektől, a szentképes gyertyákon át, a balázsoló gyertyákig.

2010
2012
2012

új lendület

Magyarország legnagyobb cégeivel a szektoron belül megkeztük az együttmáködést, ami ismét egy új lendületet adott a fejlődésünknek.

2014

új divízió

Egyre nagyobb igény merült fel a filmgyártás és a rendezvényszervezés részéről gyertyáink iránt. Így létrehoztuk a történelmi (kor-hű formájú és színű) gyertyáinkat. Továbbá el tudjuk készíteni egy esküvő teljes gyertyaszükségletét az esküvői dekoráció színében. Árvízvédelmi fáklyákat, fáklyákat, mécseseket készítünk nemzeti ünnepekre és látvány gyertyákat zenés-táncos rendezvényekre.

2014
2020
2020

40 éves évorduló

Sikerünk a nagykereskedelemben töretlen és webshopunk is az ország egyik legnagyobb forgalmát lebonyolító gyertyás webshop, amit a jó minőségű termékeinknek és a magas szintű ügyfélszolgálatnak köszönhetünk. Gyártó lévén az egyedi igényeket továbbra is ki tudjuk elégíteni, gyártásunk nagy részét pedig megrendelések foglalják be, de természetesen raktáron is törekszünk fenttartani a nagyobb készletmennyiséget.

vissza a főoldalra