INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft rendelés felett!

Gyertya Áruház biztonságos fizetés

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

A Barion fizetési rendszerével

gyertya áruház megelégedettség

100% ELÉGEDETTSÉG

Minőség és Biztonság

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes házhoz szállítás 15.000.- Ft felett!

Verdissimo Örökrózsák az importőrtől

NÉHÁNY RÓZSA ÖRÖKKÉ TART...

A Verdissimo márka, az 1988-as párizsi (Franciaország) megalapítása óta a felső kategóriás tartosított virágok, növények és fák, egyedi és fenttartható beltéri dekoráció és design képviselője. Az évek során a vállalat kifejlesztette és azóta is folyamatosan fejleszti azt a technológiát, amivel képes exkluzív és megbízható termékek előállítására. A kezdetektől, köszönet a lojális ügyfeleinek világszerte, képes megtartani vezető szerepét a tartósított növények piacán a szortimentben, a gyártási kapacitásban, valamint a technológiában. A Verdissimo célja, hogy Ön egyszerre élvezhesse a természet eredetiségét illetve az optimális egyensúlyt, a könnyű használat, az ökológia és a gazdaságosság között.

 

 

PONTOSAN MIK A TARTÓSÍTOTT VIRÁGOK ÉS NÖVÉNYEK?

 

Az egyedi tartósítási technológia a következő 3 egyszerű lépést foglalja magába:

1 A virág vagy növény az érettségének és szépéségének legideálisabb idejében van betakarítva valamely 150.000 m2-es termőföldükről.

2 A frissen betakarított növények egy szabadalmaztatott eljárás során felszívják a 100% növényi alapú és biológiailag lebombó tartósítószer formulát. A tartósító folyadék pótolja a gyümölcslevet és a vizet a növényben, hatékonyan képezve a természet állóképét, létrehozva egy egyedi és 100% -ban természetes terméket. A tartósított virágok és növények gyönyörűek és változatlanok maradnak hónapokig, öntözés nélkül. Könnyen kezelhetőek, lényegében karbantartásmentesek.

3 A virágok és növények tartósításának alapvető módszere évek óta létezik, de a Verdissimo több mint 25 évvel ezelőtt ipari szabadalomként szabadalmaztatta. A Verdissimo csapata erőfeszítése révén a technológia optimalizálva és modernizálva lett a mai hatékony és nagy léptékû műveletre.

 

A TARTÓSÍTÁS ELŐNYEI

Hosszan tartó és karbantartás mentes
A tartósítási eljárás azt jelenti, hnogy a növényeknek nincs többé szükségük fényre és vízre, hogy megtartásk eredeti szépségüket és frissnek tűnjenek hónapokra vagy akár éveken át.

 

100% természetesség
Minden Verdissimo termék igazi, természetes virágból és növényből készül, amely egy növényi alapú, biológiailag legombó tartósító folyadékkal van átitatva. Nincs mérgező anyag a gyártás folyamán használva.

 

Ökológiai
A Verdissimo tartósított növények hatékonysága a frissen vágott növényekhez képest kedvezőbb a hosszabb tárolási lehetőségnek ezáltal az alacsonyabb szállítási és raktározási energiának. Ennek eredményeként a tartosított növények ökológiai lábnyoma jelentősen alacsonyabb, mint a frissen vágott növényeknek.

 

Gazdasági
A Verdissimo természetes termékek kiválló értéket képviselnek hosszú életüknek köszönhetően.

 

Végtelen lehetőségek
A Verdissimo tartósított virágok egyedi tulajdonságai és széles választéka végett a felhasználási lehetőségek lényegében korlátlanok. A menyasszonyi csokrotól, amelyet évekig megőrzi az emléket, a zöld növények faláig, amely a természetet szállítja az irodába anélkül, hogy az további karbantartást igényelne vagy a költségek miatt aggódni kelljen.

 

 

MEGFELELŐ KARBANTARTÁS ÉS HASZNÁLAT

A Verdissimo tartósított növények rendkívül ellenállóak és tartósak. Megfelelő gondozás mellett hónapokig vagy akár évekig is élvezheti természetes növényét. A Verdissimo tartósított növények nem igényelnek metszést vagy öntözést. Az egyetlen dolog, amelyet a termék igényel, a por alkalmi eltávolítása, ideális esetben légpermettel, légfúvóval / szárítóval, vagy pedig egy puha ruhával.

 

A Verdissimo virágoknak vagy a növényének optimális körülmények között tartásához kérjük, kövesse az alábbi tanácsokat:

  •  Kerülje a lombozat, a szirmok vagy a virágok összetörését, összenyomását vagy behajtását.
  •  Kerülje a közvetlen napfény hosszú távú kitettségét
  •  Kerülje a 80% feletti páratartalmat
  •  Csak beltéri használatra
  •  Ne öntözzük vagy tegyük a terméket vízbe
Cégünk hosszú évekre visszamenőleg látja el a Verdissimo cég hazai képviseletét és áll a magyar viszonteladók rendelkezésére folyamatos, nagy készletével. A verdissimo.com oldalon található termékek kivétel nélkül megrendelhetőek nálunk. Bővebb információért kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, vagy regisztráljon kereskedőként, hogy a webshopban már a kereskedői árakat láthassa.