INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft rendelés felett!

Gyertya Áruház biztonságos fizetés

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

A Barion fizetési rendszerével

gyertya áruház megelégedettség

100% ELÉGEDETTSÉG

Minőség és Biztonság

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes házhoz szállítás 15.000.- Ft felett!

Kegyeleti oltár

Kegyeleti oltár
Kegyeleti oltár
Képzeljen el egy olyan dobozt, ami méltó odafigyeléssel készült, hasznos és kellő tisztelettel adózik szerettei emlékei előtt.
Emlékezzen meg Ön is akár minden nap otthonában szeretteiről napi 1db gyertya gyújtásával…

Nincs ideje minden nap kimenni a temetőbe, de szívesen gyújtana gyertyát elvesztett szerette emlékére?
Úgy érzi, hogy eltávozott szerette megérdemel minden nap pár perc figyelmet?
Gyakrabban menne ki a temetőbe, de nincs lehetősége
Jelenlegi kegyeleti helye már régi és szívesen lecserélné egy újabb biztonságosabbra?
A Vitam aeternam (Örök élet) csomag egyesíti mindazt, ami ahhoz kell, hogy Ön méltó módon és körülmények között tudjon megemlékezni eltávozott szerettéről. Nem kell többé azon fáradoznia, hogy otthonában biztonságos és méltó kegyhelyet készítsen, hiszen a Vitam aeternam csomag 1 csomagban tartalmaz minden szükséges eszközt és kialakítása egyben tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy egy tisztelet teljes kegyhelyet alakítson ki, ami alkalmas arra, hogy akár minden nap pár percre felidézhesse eltávozott szeretteit. Helyezze egyszerűen az asztalra, szekrényre vagy komódra, nyissa ki, ragassza fel elhunyt szerette fényképét a kialakított helyre, vegyen ki egy mécsest, helyezze a kialakított emelvényre majd gyújtsa meg. Rövid néma csenddel emlékezzen eltávozott szerettére.
Hogy mit is tartalmaz?
1 db kegyeleti emlékdoboz
30 db 4 órás Teamécses
7 db kegyeleti fehér rózsa
1 csomag gyufa
1 db használati utasítás
1 db üveg mécses tartó tál
A csomag mérete:
28 x 21 x 5,5 cm
A doboz anyaga:
Exkluzív műbőr kötésű kemény karton, minőségi belső kialakítással
A csomag leírása:
A csomagban található doboz, ami egyben a kegyhely is, exkluzív műbőr bevonatú, kemény, ideális vastagságú karton egyesével nagy gondoskodással, kézzel készítve. A dobozon található aranyozott írással 3 latin idézet. A csomagban ideális és igényes belső kialakítás található, szeparálva a gyertyák, a gyufa, a virág, a használati utasítás, az üveg mécses tartó és az emelvény, amire a meggyújtott mécsest helyezhetjük el, egészen pontosan a felnyíló fedélre helyezhető kép elé. A belső úgy lett kialakítva, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen és minimalizálja a tűzveszélyt. Használata rendkívül egyszerű, a dobozt kinyitjuk a fedélre ragasztjuk szerettünk fényképét olyan méretben amilyenben szeretnénk (max fedél nagyságáig), majd kiveszünk egyet a 30db mécsesből, elővesszük a gyufát és meggyújtjuk a mécsest, amit a kialakított emelvényre teszünk. A mécses kb 4 órát ég. Figyelem! Égő gyertyát ne hagyjon soha felügyelet nélkül!
17 990 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek