INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft rendelés felett!

Gyertya Áruház biztonságos fizetés

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

A Barion fizetési rendszerével

gyertya áruház megelégedettség

100% ELÉGEDETTSÉG

Minőség és Biztonság

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes házhoz szállítás 15.000.- Ft felett!

Csillagszóró 55 cm 4 db/csomag

Csillagszóró 55 cm 4 db/csomag
Csillagszóró 55 cm 4 db/csomag
55 cm hosszú, kézi csillagszóró.
A csomagban 4 szál található.
A termék 1-es pirotechnikai osztályba tartozik, ezért egész évben szabadon forgalmazható.
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy csillagszóróink használatakor mindig tartsák szem előtt a következő biztonsági előírásokat:
1. Kültéri használat: A csillagszórók szabad területen, nyitott térben való használata erősen ajánlott. Zárt terekben csak feleügyelet mellet és megfelelő körültekintéssel használhatóak!
2. Távol Éghető Anyagoktól: Ügyeljenek rá, hogy a csillagszórókat távol tartsák éghető anyagoktól, mint például a növények, textíliák vagy könnyen gyulladó tárgyak.
3. Távolságtartás: Mindig tartsanak megfelelő távolságot a csillagszórót használóktól és a körülöttük álló emberektől, hogy elkerüljék az esetleges baleseteket.
4. Óvatosan Kézben Tartani: A csillagszórókat mindig biztonságosan és stabilan tartsák kézben. Ne engedjék őket kisebb gyerekek kezébe, és ne hagyják felügyelet nélkül!
5. Megfelelő Dobozba Visszatenni: Miután használták őket, várjanak meg, amíg teljesen kihűlnek, majd helyezzék vissza őket a tárolódobozba. A teljes biztonság érdekében égés után érdemes vízzel leöblíteni vagy vízbe mártani a használ csillagszórókat mielőtt kidobjuk azokat.
A csillagszórók szórakoztatóak és hangulatot teremtenek, de csak akkor élvezhetők teljesen, ha biztonságosan használják őket. Kérjük, tartsák be ezeket az előírásokat, hogy mindannyian élvezhessük az ünnepek varázsát biztonságos környezetben!
Raktáron
1 560 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek