INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft rendelés felett!

Gyertya Áruház biztonságos fizetés

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

A Barion fizetési rendszerével

gyertya áruház megelégedettség

100% ELÉGEDETTSÉG

Minőség és Biztonság

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes házhoz szállítás 15.000.- Ft felett!

Csillagszóró 28 cm 8 db/csomag

Csillagszóró 28 cm 8 db/csomag
Csillagszóró 28 cm 8 db/csomag
28 cm hosszú, kézi csillagszóró.
A termék 1-es pirotechnikai osztályba tartozik, ezért egész évben szabadon forgalmazható.
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy csillagszóróink használatakor mindig tartsák szem előtt a következő biztonsági előírásokat:
1. Kültéri használat: A csillagszórók szabad területen, nyitott térben való használata erősen ajánlott. Zárt terekben csak feleügyelet mellet és megfelelő körültekintéssel használhatóak!
2. Távol Éghető Anyagoktól: Ügyeljenek rá, hogy a csillagszórókat távol tartsák éghető anyagoktól, mint például a növények, textíliák vagy könnyen gyulladó tárgyak.
3. Távolságtartás: Mindig tartsanak megfelelő távolságot a csillagszórót használóktól és a körülöttük álló emberektől, hogy elkerüljék az esetleges baleseteket.
4. Óvatosan Kézben Tartani: A csillagszórókat mindig biztonságosan és stabilan tartsák kézben. Ne engedjék őket kisebb gyerekek kezébe, és ne hagyják felügyelet nélkül!
5. Megfelelő Dobozba Visszatenni: Miután használták őket, várjanak meg, amíg teljesen kihűlnek, majd helyezzék vissza őket a tárolódobozba. A teljes biztonság érdekében égés után érdemes vízzel leöblíteni vagy vízbe mártani a használ csillagszórókat mielőtt kidobjuk azokat.
A csillagszórók szórakoztatóak és hangulatot teremtenek, de csak akkor élvezhetők teljesen, ha biztonságosan használják őket. Kérjük, tartsák be ezeket az előírásokat, hogy mindannyian élvezhessük az ünnepek varázsát biztonságos környezetben!
Raktáron
600 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek